Afisare la marime maxima

SAPUN CU ULEI DE SUSAN SI ROINITA FIUZENA

22,90 lei

Disponibil

4 bucati in stoc

Săpun natural pe bază de uleiuri vegetale și roiniță (mellisa officinalis) uscată. 100G

INGREDIENTE: ELAEIS GUINEENSIS OIL, AQUA, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL,

SESAMUM INDICUM SEED OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL, SODIUM HYDROXIDE, POGOSTIMON CABLIN LEAF OIL, PINUS SYLVESTRIS TWIG LEAF OIL, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, DRY LEAF MELISA.

 

  • cu efect de regenerare şi de hidratare a pielii urmare a uleiului de susan din componenţă
  • cu efect împotriva îmbătrânirii premature a pielii, regenerarea epitermei
  • pe bază de ulei organic de susan, ulei bio de cocos,  ulei de semințe de struguri, ulei de palmier 

Uleiul de susan a fost folosit de mii de ani pentru a veni in sprijinul parului si pielii stralucitoare si frumoase. El previne imbatranirea pielii, ridurile si cosurile. Stopeaza despicarea varfurilor la firele de par, si chiar innegreste parul pe cale de incaruntire. Poate acţiona natural ca un veritabil factor de protecţie solară. Datoritî proprietăţilor antiinflamatorii, uleiul de susan calmează arsurile solare şi poate trata afecţiuni ale pielii cum ar fi eczema.

Combinaţia de uleiuri esenţiale de Patchouli (revitalizant, regenerant), Pin (tonic şi dinamizant atât pentru corp cât şi pentru spirit), Cedru (cicatrizant şi astringent) cu roiniţă uscată, fac din acest săpun un beneficiu pentru îngrijirea zilnică  pielii. 

Roiniţa face parte din familia Lamiaceae. Este cunoscută din antichitate urmare a proprietăţilor terapeutice deosebite. Dioscoride, dar şi Plinius afirmau că frunzele de roiniţă după ce au fost muiate în vin, pot fi aplicate pentru vindecarea rănilor, a muşcăturilor veninoase şi înţepăturilor de scorpion. Este un bun cicatrizant, calmant, antiherpetic, antiseptic şi contrinuie la menţinerea sănătăţii pielii.

Nu exista comentarii momentan

Scrie recenzia ta