Afisare la marime maxima

Black Soap with Orange Blossom 250gr

109,00 lei

Disponibil

Săpunul negru face parte din ritualul tradițional Hammam, fiind primul tratament in baile publice orientale si isi are originile in Siria. O reteta veche de 3000 de ani, cu o textura de unt, aceasta pasta vegetala, naturala, pe bază de masline negre, este bogata in vitamina E.

Poti comanda produsul si telefonic la 0749312169

Mai multe detalii

4 bucati in stoc

Ingrediente: Apă, ulei de măsline 42%, ulei esențial de floare de portocala, potasiu

Săpunul negru face parte din ritualul tradițional Hammam, fiind primul tratament in baile publice orientale si isi are originile in Siria. O reteta veche de 3000 de ani, cu o textura de unt, aceasta pasta vegetala, naturala, pe bază de masline negre, este bogata in vitamina E.
Se obține dintr-un amestec de ulei de măsline și masline zdrobite, înmuiate în sare și potasiu. În secolul al XIX-lea a fost folosit ca un produs de Dermatologie și mai târziu a devenit un adevărat instrument de ingrijire corporala, potrivit pentru fiecare tip de piele.
Pregătește pielea pentru exfoliere, pielea va fi mai moale si gata pentru masajul cu manusa marocana Kessa. Combinat cu acțiunea mănușii Kessa, va elimina impuritățile și celulele moarte ale pielii.
Datorită actiunii de exfoliere si hidratare, catifelează și hrănește pielea. Acesta nu face spumă, dar devine cremoas atunci când se adauga apă.

Proprietati si beneficii:
Elimină pielea moarta (suprafața exterioară aspră și uscată). Curata in profunzime pielea prin eliminarea toxinelor si a celulelor moarte ale pielii, ceea ce face pielea mai moale si neteda. Exfolierea creste circulatia sângelui și a limfei. Cu proprietățile sale anti-microbiene, Pure by Daiana Anghel Moroccan Black Soap este bogat in vitamina E datorita continutului de 42% ulei de masline. Recomandat pentru a calma senzația de mâncărime cauzata de un exces de piele moartă și pori înfundati. Ideal pentru a reduce numarul firelor crescute sub piele.
După gomaj, pielea este gata să absoarbă mai bine următorul tratament de îngrijire – masca, hidratare, masaj sau bronzare.

UTILIZARE:

  • Fata si corp – Se foloseste în același mod ca orice săpun obișnuit, dar generează foarte puțina spumă. Prin urmare, săpunul negru trebuie să fie aplicat prin masaj pe pielea umedă, în timpul unei bai fierbinti sau la duș.
    Deschide porii şi curăţă pielea în profunzime înlăturând toxinele, impurităţile, excesul de sebuum şi celulele moarte.
  • Cea mai buna ingrijire zilnica pentru toate tipurile de ten
    Una dintre cele mai bune proprietăți ale acestui săpun, este că se potrivește tuturor tipurilor de piele. Folosit pentru curatire profunda, purifica pielea de impuritati și celule moarte.
  • Cum să utilizați săpun negru cu ceara – Tratamentul de exfoliere cu săpun negru ar trebui să se facă înainte de epilarea cu ceară. Pielea ta trebuie să fie curatata de toxine, celulele moarte si impuritati, înainte de a efectua o epilare cu ceară.
  • Sapunul poate fi folosit pentru barbierit, datorita texturii fine si alunecoase, prevenind in acelasi timp iritatiile si uscarea pielii.

Produsul nu este un organism modificat genetic (GVO), nu conține GVO și nu a fost fabricat dintr-un GVO.

Materialul de ambalare, materia prima si produsul finit sunt stocate si procesate în condiții perfect igienice.

Nu exista comentarii momentan

Scrie recenzia ta

Produse similare