Fiecare dintre noi isi doreste sa arate foarte bine in orice moment. Dar cum? La aceasta intrebare putem da un raspuns pe cat de simplu, pe atat de adevarat: folosind produse cosmetice organice, naturale. Desi pare greu de crezut, cu aproximativ 15 – 20 de ani i.e.n, egiptenii puneau bazele dezvoltarii produselor cosmetice, evident naturale, atat pentru curatenia corporala cat si pentru a imbunatati calitatea pielii si a parului.

Revenind in zilele noastre, oamenii incep sa redescopere beneficiile acestor produse miraculoase care vin in intampinarea dorintelor noastre de a arata mai bine si de a fi mai sanatosi. Da! Mai sanatosi! Pentru ca, folosind cosmetice organice investim in mod direct in sanatatea noastra.

Avalon Skincare va invita sa investiti in sanatatea si frumusetea voastra oferindu-va produse organice de inalta calitate si atent selectate, certificate ecologic de catre Soil Association si Ecocert.

Avalon Skincare este importator direct din Franta, Maroc, Ghana, Anglia, Italia, Bulgaria,facand astfel, o selectie minutioasa din randurile producatorilor si distribuitorilor.

Produsele Avalon Skincare sunt imbuteliate in laborator acreditat, fapt ce confera conditii riguroase de igiena si pastrarea intacta a calitatii acestora.

Partners